Dedicated Servers

Dedicated Servers
Dedicated server σημαίνει ότι έχετε ένα ολόκληρο server για εσάς και δεν μοιράζεστε τα resources με κανέναν άλλο. Έχετε πλήρη πρόσβαση στο μηχάνημα και μπορείτε να εγκαταστήσετε και να παραμετροποιήσετε ότι θέλετε. Οι Dedicated servers χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, Managed και Root. Επελέξτε μία κατηγορία για να δείτε τιμές και επεξήγηση.

Managed Dedicated Servers

Στους Managed Servers αναλαμβάνουμε εμείς την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του server και παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη σε ότι χρειαστείτε, software και hardware. Αν δεν έχετε πολλές γνώσεις linux και δεν θέλετε να ανησυχείτε για την λειτουργία του server και θέλετε απλά να αφιερωθείτε στην ανάπτυξη των ιστοσελίδων/εφαρμογών σας, τότε αυτή είναι η επιλογή για εσάς.
Χαρακτηριστικά

Root Dedicated Servers

Στους Root Servers αναλαμβάνουμε την αρχική εγκατάσταση των προγραμμάτων και πλήρη υποστήριξη hardware αλλά καθόλου υποστήριξη software. Αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία των Servers. Υποστηριξη σε software προσφέρουμε μόνο επί πληρωμή και μόνο αν μπορούμε να βοηθήσουμε. Αν δεν ξέρετε από διαχείριση linux server τότε πρέπει να δείτε ένα από τα Managed πακέτα μας.
Χαρακτηριστικά