Υπηρεσίες

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Επαγγελματικός σχεδιασμός ιστοσελίδων. Μοντέρνος σχεδιασμός και ευχρηστία (εύκολη πλοήγηση και σωστή τοποθέτηση πληροφοριών). Οι ιστοσελίδες δομούνται κατάλληλα έτσι ώστε να είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing).

Διαδυκτιακές Εφαρμογές

Αναπτύσσονται δυναμικές διαδικτυακές εφαρμογές. Εύχρηστο περιβάλλον εργασίας και γρήγορη επεξεργασία των δεδομένων. Έχουμε μεγάλη πείρα σε αυτό τον τομέα και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μικρά και μεγάλα projects.

Nginx Hosting

O nginx είναι ότι πιο νέο στην τεχνολογία web servers. Προσφέρει εξαιρετικά καλύτερες ταχύτητες από τον apache και ακόμα και τον lighttpd. Χρειάζεται πολύ λίγη μνήμη και μπορεί να χειριστεί το caching της ιστοσελίδας σας, στον σκληρό δίσκο και ακόμα και στην RAM μνήμη του server σας.

Μπορεί να χειριστεί PHP μέσω του apache, αλλά και μόνος του. Συνήθως χρησιμοποιείται σαν reverse proxy για τον apache, σερβίρει δηλαδή το στατικό περιεχόμενο (.html σελίδες, εικόνες κλπ) και προωθεί στον apache όλες τις php σελίδες, και παραδίδει το output στο χρήστη όταν αυτό δημιουργηθεί.

Το εξαιρετικό με τον nginx είναι ότι μπορεί να χειριστεί άνετα 100 000 ταυτόχρονους χρήστες, χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ με άλλους servers πχ apache, αυτό απλά δεν μπορεί να γίνει!

Η hostzone.gr είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει nginx hosting στον ελληνικό χώρο. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε τον nginx σε οποιοδήποτε server έχει ήδη apache. Αυτό θα δώσει εγγυημένα ένα boost 300% στην ταχύτητα της εφαρμογής σας και σε μερικές περιπτώσεις με τη βοήθεια του caching μπορεί να δώσει πολύ καλύτερα ποσοστά βελτίωσης της ταχύτητας.

Μπορούμε επίσης να υλοποιήσουμε από την αρχή ολόκληρο το σύστημα με υποστήριξη nginx, σε μία νέα παραγγελία server, αν θέλετε.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

SeedBox

Σύντομα.