Virtual Private Server

Virtual Private Server (VPS)
Με το VPS έχετε όλη τη λειτουργικότητα ενός φυσικού server σε πολύ πιό χαμηλό κόστος. Παίρνετε εγγυημένα όση RAM και όση χωρητικότητα αναφέρεται και τρέχετε όποιο λειτουργικό θέλετε με όποια προγράμματα θέλετε. Είναι καλύτερο από τα Shared πακέτα γιατί έχετε εγγυημένη μνήμη και CPU, μπορείτε να εγκαταστήσετε όποιο πρόγραμμα θέλετε και έχετε root (admin) πρόσβαση στο λειτουργικό και έχετε ταυτόχρονα πολύ μικρότερο κόστος από τους Dedicated Servers.

Managed VPS Servers

Στους Managed VPS Servers αναλαμβάνουμε εμείς την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του server και παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη σε ότι χρειαστείτε, software και hardware. Αν δεν έχετε πολλές γνώσεις linux και δεν θέλετε να ανησυχείτε για την λειτουργία του server και θέλετε απλά να αφιερωθείτε στην ανάπτυξη των ιστοσελίδων/εφαρμογών σας, τότε αυτή είναι η επιλογή για εσάς.
Χαρακτηριστικά

Root VPS Servers

Στους Root VPS Servers αναλαμβάνουμε την αρχική εγκατάσταση των προγραμμάτων και πλήρη υποστήριξη hardware αλλά καθόλου υποστήριξη software. Αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία των Servers. Υποστηριξη σε software προσφέρουμε μόνο επί πληρωμή και μόνο αν μπορούμε να βοηθήσουμε. Αν δεν ξέρετε από διαχείριση linux server τότε πρέπει να δείτε ένα από τα Managed πακέτα μας.
Χαρακτηριστικά